Laatste nieuws over Netflix

Suits stopt ermee na aankomend seizoen

Suits gaat ermee stoppen. De hitserie krijgt van USA Network nog een negende seizoen, daarna is het gedaan met de dramaserie. Wel is er al een spin-off aangekondigd genaamd Pearson. Suits is in Nederland op Netflix te zien, waar juist deze week de resterende afleveringen van seizoen 6 worden toegevoegd.

Korter negende seizoen Suits

Het goede nieuws is dus dat we in Nederland nog ruim drie seizoenen vooruit kunnen met Suits, maar daarna is het dus echt gedaan. Deze week begint de tweede helft van het achtste seizoen in de Verenigde Staten, in het najaar wordt vervolgens het negende seizoen verwacht. Dit slotseizoen zal slechts uit tien afleveringen bestaan in plaats van de gebruikelijke zestien episodes.

Vertrek Markle en een spin-off

De beslissing om er een punt achter te zetten heeft diverse oorzaken. Zo daalden in Amerika de kijkcijfers sinds het vertrek van Meghan Markle uit de serie. Daarnaast is er nu een spin-off op komst die zal draaien rondom Jessica Pearson. “Suits heeft een belangrijke rol gespeeld in de DNA van USA Network over het afgelopen decennium”, laat president Chris McCumber weten. “Het was een fantastische tijd.” In de Verenigde Staten wordt het stoppen van Suits in één adem genoemd met Game of Thrones, Orange is the New Black, Veep en Big Bang Theory. Allemaal series die baanbrekend zijn geweest in hun genre en allemaal in dezelfde periode een eind bereikt.

Suits onderweg op Netflix

Op Netflix verschijnt vrijdag 25 januari het tweede deel van het zesde seizoen van Netflix. Rond de zomer wordt vervolgens het eerste deel van het zevende seizoen verwacht. De seizoenen zijn opgesplitst, omdat er halverwege een lange winterbreak in is gebouwd. Wil jij als eerste weten wanneer het volgende deel van Suits op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?