Laatste nieuws over Netflix

Superheldenserie The Umbrella Academy heeft releasedatum

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer The Umbrella Academy in première gaat. Tijdens Comic Con New York was er een speciaal evenement georganiseerd rondom deze superheldenserie van Netflix en werd de releasedatum prijsgegeven: 15 februari.

Comic book

The Umbrella Academy zal gebaseerd zijn op het comic book van schrijver Gerard Way, die ook naam maakte als muzikant. Hij schreef echter ook meerdere stripboeken, waaronder dus The Umbrella Academy. Dit boek werd uitgegeven in 2007, waarna Netflix enige jaren geleden het verhaal oppikte voor een serie.

The Umbrella Academy op Netflix

The Umbrella Academy heeft nu een releasedatum van Netflix gekregen. Op 15 februari 2019 verschijnen de tien afleveringen van seizoen 1 in één keer op Netflix. Dat maakte de streamingdienst bekend tijdens Comic Con New York. Ook werden er gelijk nieuwe beelden van de superheldenserie gedeeld.

De serie draait om de broers en zussen Hargreeves. Zij zijn uit elkaar gegroeid en ieder hun eigen weg gegaan naarmate ze ouder werden. Door het overlijden van hun adoptievader Sir Reginald Hargreeves komen ze echter weer bij elkaar. Zijn begrafenis zal het startpunt van The Umbrella Academy vormen. Sir Hargeeves voedde de kinderen op alsof het zijn kinderen waren, omdat hij ervan overtuigd was dat zij de wereld konden redden. Daarom trainde hij ze tot superhelden en tijdens het eerste seizoen zullen we hoogstwaarschijnlijk zien wat de broers en zussen met hun krachten doen.

Cast The Umbrella Academy

De afgelopen maanden is er regelmatig nieuws geweest over de cast van The Umbrella Academy. Die ziet er veelbelovend uit, met bekende acteurs en actrices als Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan en Aidan Gallagher. De meest bijzondere naam is misschien nog wel Mary J. Blige. Zij maakte dit jaar nog kans op een Oscar voor haar aandeel in de Netflix-film Mudbound en zal dus ook in de Netflix Original serie The Umbrella Academy te zien zijn.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?