Laatste nieuws over Netflix

Superman & Lois gaat het gat opvullen dat Arrow achterlaat

The CW heeft bekendgemaakt dat er opnieuw een superheld aan Arrowverse zal worden toegevoegd. De komende weken zal er een einde komen aan de grondlegger van de inmiddels veelomvattende reeks. Daarna zal Superman & Lois de vrijgekomen plaats in het universum innemen.

Nog maar drie weken Arrow

Aan Arrow komt nu heel snel een einde. De serie is acht seizoenen onderweg en de grondlegger van Arrowverse. Op 20 januari komt de achtste aflevering van het slotseizoen, daarna volgen er nog maar twee episodes. Op 3 februari is het dan ook gedaan met de groene pijlenschieter. Wel is er een spin-off in de maak over de Canaries (Katie Cassidy, Katherine McNamara en Julianna Harkavy), waarvan de pilot-aflevering is verwerkt in het slotseizoen van Arrow.

Groot aantal series in Arrowverse

Door het succes van Arrow heeft The CW de afgelopen jaren ook series gemaakt van The Flash, Supergirl, DC Legends of Tomorrow en Batwoman. Deze reeksen werden onlangs verlengd en nu komt er een nieuw personage met een eigen serie: Superman. De serie zal Superman & Lois gaan heten, de hoofdrolspelers zijn ook al gecontracteerd: Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch. Dit komt niet als een grote verrassing, want ze zijn al te zien in de cross-over afleveringen van de Arrowverse.

Komt Superman & Lois op Netflix?

De vraag is nu of Superman & Lois op Netflix te zien zal zijn. The CW en Netflix hadden lang een nauwe samenwerking, waarbij alle reeksen op de streamingdienst verschenen. Sinds afgelopen zomer is de deal geëindigd en moet Netflix iedere serie los aankopen. Zo is op dit moment Batwoman nog niet te zien in Nederland. Het is dus nog onzeker of Superman & Lois op Netflix zal verschijnen. Het lijkt aannemelijk dat de streamingdienst dit wel probeert, aangezien – net zoals bij Batwoman – er anders afleveringen van de cross-overs ontbreken in het verhaal.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?