Laatste nieuws over Netflix

Supernieuws: Gossip Girl blijft tot 2017 op Netflix

Gossip Girl van Netflix verdwenen

Na een periode van teleurstelling en drie dagen van onduidelijkheid hebben we fantastisch nieuws over Gossip Girl. De serie zou worden verwijderd na 31 december, maar in het nieuwe jaar stonden alle zes de seizoenen nog altijd online. Was er een vertraging of waren de rechten toch op het laatste moment verlengd? Netflix kon lang geen duidelijkheid geven, maar nu wel! De rechten zijn inderdaad verlengd.

Het bericht dat Gossip Girl verwijderd zou worden leverde nogal wat commotie op. Het RTL-programma EditieNL besteedde er zelfs een item aan en ook op onze Facebook-pagina werd er druk gecommuniceerd en gewaarschuwd. Toch bleef Gossip Girl online staan en nu is er duidelijkheid gekomen. Netflix heeft inderdaad de rechten weten te verlengen.

De serie zal tot 2017 op de streamingdienst blijven staan. Dus er zijn nog twaalf maanden om echt alle afleveringen te kijken óf voor de fans opnieuw te kijken. Dit is de tweede keer dat Gossip Girl dus op het laatste moment wordt verlengd. In september verdween de serie daadwerkelijk even van Netflix, om na veel klachten van abonnees alsnog te worden verlengd. Netflix maakte de verlenging bekend via Twitter.

.. blijft The Walking Dead ook?

Behalve Gossip Girl stond ook The Walking Dead op de nominatie om te verdwijnen. Het systeem van Netflix geeft aan dat de huidige seizoenen half januari zullen verwijderd worden. Ook hier bestaat echter de kans dat de rechten nog verlengd worden. De streamingdienst laat weten dat het proces nog gaande is. Tot die tijd blijft het dus spannend en kunnen we maar één ding adviseren: zo snel mogelijk, zo veel mogelijk kijken van The Walking Dead!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?