Laatste nieuws over Netflix

Surviving Paradise: realityshow met een grote twist

Met Surviving Paradise lanceert Netflix een nieuwe realityserie die heel wat kan gaan losmaken. Want wie wil er niet in een paradijs wonen? De twaalf deelnemers aan Surviving Paradise in ieder geval, maar daar zullen we wel eerst de hel voor moeten doorstaan.

Alle luxe die jij je kunt voorstellen

Surviving Paradise is vanaf 20 oktober te zien op Netflix. Een groep van vreemdelingen willen de zomer van hun leven beleven. Maar de realityshow heeft hele andere plannen. Bovenaan een klif staat een prachtige villa, waar je uitkijkt over de oceaan en alle luxe aantreft die je maar voor kunt stellen. Daar wil iedereen natuurlijk heel graag de zomer doorbreken. Er is echter een twist…

In de wildernis

Want voor de twaalf deelnemers aan Surviving Paradise het doorhebben worden ze naar de wildernis gestuurd die onderaan de klif te vinden is. Daar moeten ze zien te overleven én hun mede deelnemers te slim af zijn. Want wie weet de strijd te winnen om zo terug te kunnen keren in de villa? Surviving Paradise bestaat uit negen afleveringen en zal worden gepresenteerd door Jessimae Peluso. Bekijk nu alvast de trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?