Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2: Alles wat we al weten

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias werd op 19 mei 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Twee maanden later werd duidelijk dat de romantische dramaserie vernieuwd werd voor een tweede seizoen. De opnames daarvan zijn nog altijd niet van start gegaan, maar daar wordt spoedig verandering in verwacht. In dit artikel vind je dan ook alles wat we al weten over Sweet Magnolias seizoen 2.

Wat kunnen we verwachten?

Het verhaal van Sweet Magnolias is gebaseerd op de boeken van Sheryll Woods. Na het eerste seizoen bleven we achter met aardig wat vragen. Daar gaan we in het tweede seizoen antwoord op krijgen. De belangrijkste vraag is wel met wie zat Kyle in de auto toen hij crashte en hoe gaat het nu verder met Kyle? Vlak voor de crash, werd Maddie geconfronteerd met een bijzonder voorstel van haar ex-man. Hij vond dat ze hun relatie nog een kans moesten geven, al is het maar voor de kinderen.

Ondertussen is het ook de vraag hoe het nu verder moet met Helen nu ze er weer alleen voor staat, terwijl ze dolgraag nog aan kinderen wil beginnen. Dana heeft daarnaast de grootste problemen om haar bedrijf draaiende te houden. Vooral nu ze wordt geconfronteerd met het feit dat ze mogelijk een vervreemde zoon in haar keuken heeft rondlopen.

Het zijn allemaal kwesties waar we in het tweede seizoen antwoord op verwachten, al zullen er ook nieuwe ontstaan. Dat liet showrunner Sheryl Anderson al weten. “We gaan de vragen beantwoorden die kijkers hebben over het auto-ongeluk, Isaac’s ouders, Maddie en Coach Cal, alles. Maar we gaan ook nieuwe vragen stellen.”

Cast seizoen 2

Hoe de cast van Sweet Magnolias er uitziet voor het tweede seizoen, is nog niet bekend. Wel werd door middel van IMDb al bekend welke namen in ieder geval terugzien voor het tweede seizoen. Zo keren Brooke Elliott (Dana Sue Sullivan), JoAnna Garcia Swisher (Maddie Townsend), Heather Headley (Helen Decatur) en Carson Rowland (Tyler ‘Ty’ Townsend) in ieder geval terug.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van Sweet Magnolias naar Netflix komt. Door de uitbraak van het coronavirus liepen de opnames steeds vertraging op. Het was de bedoeling dat de opnames begin 2021 van start zouden gaan, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd.

Het is de hoop dat daar in de komende weken verandering in komt. Eerder werd al duidelijk dat we daardoor mogelijk tot 2022 moeten wachten op het tweede seizoen. Toch is er wel enigszins goed nieuws. Doordat de boekenreeks waar Sweet Magnolias uit is ontstaan uit liefst elf delen bestaat, zou de serie best nog een tijdje voort kunnen bestaan.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡️ Lees ook: De beste romantische dramaseries

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?