Trailers

Sweet Magnolias nieuwe romantische dramaserie op Netflix

Sweet Magnolias komt in mei op Netflix en de verwachtingen zijn hooggespannen. De serie is namelijk gebaseerd op een boekenreeks van Sherryl Woods. En die kennen we maar al te goed, want Woods is ook de schrijfster van de Chesapeake Shores-boeken!

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias lijkt dan ook ideale kost te zijn voor fans van Chesapeake Shores, Virgin River en When Calls the Heart. In Sweet Magnolias draait het om Maddie Townsend, die woont in het kleine plaatsje Serenity.

Familie Maddie valt uit elkaar

Maddie woont in Serenity met haar twee beste vriendinnen Dana en Helen. Ze zijn al samen sinds schooltijd en hebben dan ook al heel wat meegemaakt. Maddie staat met haar gezin nu echter voor een loodzware opgave wanneer haar huwelijk na twintig jaar stuk loopt. Haar man is namelijk vreemd gegaan met zijn jonge assistente.

Elf boeken geschreven

Vanaf 19 mei is het volledige eerste seizoen van Sweet Magnolias te zien op Netflix. In totaal heeft Woods liefst elf boeken geschreven in deze reeks, dus kunnen er nog heel wat verhalen worden verteld. Chesapeake Shores en Sweet Magnolias zijn de langste reeksen van Woods, daarnaast schreef ze nog vijf korte reeksen. Dit zijn Calamity Janes, De Devaneys, Destiny’s Plan, Ocean Breeze en Rose Cottage.

Bekijk de trailer van Sweet Magnolias

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?