Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2 in aantocht: opnames afgerond

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is er goed nieuws omtrent het tweede seizoen van Sweet Magnolias. Het eerste seizoen van de romantische dramaserie werd in mei 2020 uitgebracht. Twee maanden later werd bekend dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Dat seizoen liep grote vertraging op, maar er is nu eindelijk licht aan het einde van de tunnel.

Opnames

JoAnna Garcia Swisher, de actrice die voor Sweet Magnolias in de huid kruipt van Maddie, heeft inmiddels bevestigd dat de opnames van seizoen 2 zijn afgerond. “Laatste dag in de stoel voor de make-up terwijl we het tweede seizoen van Sweet Magnolias afronden”, schreef Swisher bij een foto op Instagram. “Bitterzoete gevoelens omdat ik deze groep zo erg ga missen. Maar ik ben zo trots en verheugd voor jullie allemaal om te zien wat we hebben gemaakt in Serenity en kan niet wachten tot dit dream team van een cast en crew weer bij elkaar komt.”

Jamie Lynn Spears

Ook Jamie Lynn Spears schreef recent iets over Sweet Magnolias. Zij bevestigde tevens dat de opnames waren afgerond. De laatste tijd ontstond er overigens flink wat ophef omtrent Jamie Lynn Spears in Sweet Magnolias. Haar zus Britney Spears vocht tenslotte tegen haar vader omtrent het curatorschap. Daarin zou Jamie Lynn partij hebben gekozen voor de vader van Britney. Het zorgde ervoor dat er zelfs een petitie werd gestart om Jamie Lynn Spears uit Sweet Magnolias te krijgen. Zover is het niet gekomen.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Nu de opnames van Sweet Magnolias van start zijn, mogen we ons eindelijk voorzichtig opmaken voor de release van seizoen 2. Alhoewel een releasedatum nog niet bekend is gemaakt, is het inmiddels wel duidelijk dat seizoen 2 niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix komt. Daarin krijgen we eindelijk antwoord op die grote cliffhanger, maar dat is niet alles. “Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons”, vertelde hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher eerder al.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jamie Lynn Spears (@jamielynnspears)

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?