Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2 krijgt releasedatum in februari

Het wachten op Sweet Magnolias seizoen 2 is bijna ten einde. Netflix heeft door middel van een recap video op YouTube over het eerste seizoen meteen bekendgemaakt dat de releasedatum van Sweet Magnolias seizoen 2 is vastgelegd op 4 februari. Dat betekent dat we er begin volgend jaar eindelijk achter komen met wie Maddie’s zoon in de gecrashte auto zat.

Cliffhanger

Fans van Sweet Magnolias vragen zich inmiddels al bijna twee jaar af wat er nou precies gebeurd is aan het einde van het eerste seizoen van de serie. We zagen een gecrashte auto en weten dat in ieder geval Kyle in de auto zat. Maar wie was zijn medepassagier en hoe zijn ze eraan toe? Het is volgens hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher, verantwoordelijk voor de rol van Maddie, slechts een tipje van de ijsberg.

“Het is niet eens het meest interessante stuk uit seizoen 2 en het is niet eens het meeste interessante deel uit de eerste aflevering. Toen ik het script las, merkte ik dat. Ik bedoel, natuurlijk is het zeer interessant om uit te vinden wie het is. Dat is overduidelijk een grote cliffhanger, maar ik was een beetje ‘Oh, Ok’. Dus het is echt een één-tweetje”, vertelde Swisher eerder.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Nu is duidelijk geworden dat het verhaal van Sweet Magnolias op 4 februari 2022 verder gaat in een tweede seizoen. Om je weer even helemaal op de hoogte te brengen met de belangrijkste gebeurtenissen uit seizoen 1, lanceerde Netflix eerder al een recap. Hieronder bekijk je de video.

Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Bekijk de recap

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?