Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2 legt rode loper uit voor seizoen 3

JoAnna Garcia Swisher heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van Sweet Magnolias. De opnames van seizoen 2 zijn inmiddels afgerond, waardoor zij al precies weet wat kijkers mogen verwachten van de nieuwe afleveringen. In gesprek met Parade sprak de actrice over het tweede seizoen. Het blijkt dat we heel wat mogen verwachten van de nieuwe afleveringen.

Gebeurtenissen

In het eerste seizoen van Sweet Magnolias bleven we achter met een grote cliffhanger. Een van de zonen van Maddie was betrokken bij een zwaar auto-ongeluk, maar er leek nog iemand in de auto te zitten. JoAnna Garcia Swisher liet weten dat we in het tweede seizoen niet te maken krijgen met een tijdsprong. “We gaan meteen verder na het ongeluk. Zorg daarna dat je goed zit, want de volgende tien afleveringen voor een wilde rit.”

Derde seizoen

Het tweede seizoen legt ook de rode loper uit voor een eventueel derde seizoen. “Je verlaat seizoen 2 niet zonder je af te vragen wat er in seizoen 3 gaat gebeuren. Dat kan ik je verzekeren. Veel meer dan de vraag wie er in de auto zit.” Daarmee lijkt de kans steeds groter te worden dat er ook een derde seizoen komt. Fans zullen ongetwijfeld niet blij zijn als ze na twee seizoenen achterblijven met grote cliffhangers. Voor nu is het wachten op seizoen 2. Naar verwachting verschijnt dat seizoen begin 2022.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?