Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2: Showrunner bespreekt plot en productie

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias liet ons achter met een grote cliffhanger. De grote vraag is wie er in de gecrashte auto zaten. Het antwoord op die vraag gaan we krijgen in het tweede seizoen van Sweet Magnolias, maar daar zullen we wel nog even op moeten wachten.

Seizoen 2

Showrunner Sheryl J. Anderson heeft het één en ander verteld over het tweede seizoen van de serie. “Ongeveer iedereen van wie je bent gaan houden, ga je terugzien. Maar er zullen ook wat plottwist komen die zelfs de grootste boekenfans versteld doen staan”, gaf Anderson te kennen. De serie is tenslotte gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods.

“We gaan antwoord geven op alle vragen waar kijkers om gevraagd hebben: Over het auto-ongeluk, de ouders van Isaac, Maddie en coach Cal. Op alles. Maar we gaan ons ook een aantal nieuwe dingen afvragen”, verklapte de showrunner alvast.

Seizoenen lang

Netflix bestelde al snel na de release van het eerste seizoen een vervolg. Volgens Anderson heeft de serie de potentie om seizoenen lang door te gaan. “Ik denk niet dat we ooit zonder verhalen komen te zitten. Ik denk dat we seizoen na seizoen geweldige Sweet Magnolias-verhalen kunnen vertellen.”

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

Toch zullen we wel nog even geduld moeten hebben voordat Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt. De opnames van het tweede seizoen zijn namelijk nog niet van start gegaan. “We willen zo snel als het kan terugkeren, maar we werken nog aan de details. We weten dat het hard is om te wachten, maar we waarderen ieders geduld en we gaan het terugbetalen”, aldus de showrunner. Naar verwachting starten de opnames van seizoen 2 begin 2021 en kunnen we nog later dat jaar het tweede seizoen op Netflix verwachten.

Lees ook: Deze 4 dingen wist je nog niet over Sweet Magnolias

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?