Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2 vertraagd tot 2022

Slecht nieuws voor de fans van Sweet Magnolias. Het tweede seizoen van de romantische dramaserie verschijnt namelijk niet eerder dan ergens in 2022 op Netflix. Daarmee moeten we veel langer wachten op nieuwe afleveringen van Sweet Magnolias dan eerder gedacht,

Snel vernieuwd

Het eerste seizoen van Sweet Magnolias verscheen in mei 2020 op Netflix en liet ons toentertijd achter met een grote cliffhanger. In Juli werd vervolgens duidelijk dat we antwoord zouden krijgen op die cliffhanger met een tweede seizoen. Een paar maanden later werd duidelijk dat we wel geduld moesten hebben voor dat tweede seizoen. Toentertijd werd gedacht dat de opnames pas begin 2021 hervat konden worden en dat seizoen 2 eind 2021 naar Netflix zou komen.

Meer vertraging

Nu blijkt dat Sweet Magnolias nóg meer vertraging heeft opgelopen. Deadline is erachter gekomen dat de productie inmiddels in volle gang is, maar dat 2022 wordt aangehouden als releasejaar. Alhoewel Netflix nog geen officiële uitspraken heeft gedaan over de officiële releasedatum, lijken we wel rekening te mogen houden met het begin van 2022.

Cliffhanger

In seizoen 2 krijgen we eindelijk antwoord op een grote cliffhanger. We komen erachter met wie Maddie’s zoon in de auto zat bij het auto-ongeluk, maar we mogen meer verwachten. “Vorig jaar heb je de personages echt leren kennen en is het begin van de verhalen uitgelegd. We kwamen erachter waar ze staan in het leven. Dit jaar is het anders. Er gaan verschillende verhaallijnen komen met ieder van ons”, aldus hoofdrolspeelster JoAnna Garcia Swisher, verantwoordelijk voor de rol van Maddie Townsend.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?