Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 2: Wie in de auto zit is slechts tipje van de ijsberg

Het is inmiddels alweer een tijdje dat het eerste seizoen van Sweet Magnolias op Netflix is verschenen. Fans zijn nog altijd totaal in shock na de cliffhanger van het eerste seizoen. Tot op heden is het nog altijd de vraag met wie Kyle in de gecrashte auto zat. Volgens JoAnna Garcia Swisher, verantwoordelijk voor de hoofdrol van Maddie, gaat het antwoord daarop slechts een tipje van de ijsberg zijn. Ze sprak erover met US Weekly.

Tipje van de ijsberg

Fans mogen een hoop verwachten van het tweede seizoen van Sweet Magnolias. De vraag op de cliffhanger blijkt namelijk pas het begin. “Het is niet eens het meest interessante stuk uit seizoen 2 en het is niet eens het meeste interessante deel uit de eerste aflevering. Toen ik het script las, merkte ik dat. Ik bedoel, natuurlijk is het zeer interessant om uit te vinden wie het is. Dat is overduidelijk een grote cliffhanger, maar ik was een beetje ‘Oh, Ok’. Dus het is echt een één-tweetje.”

Wie zat er in de auto?

Wie er in de auto zit, is tot op heden nog altijd niet bekend. Op internet gaan er inmiddels verschillende theorieën rond. Zo wordt er onder meer gedacht aan Kyle’s broer Ty (Carson Rowland). Een andere mogelijkheid is Annie, de dochter van Dane Sue (Brooke Elliott). Het wachten is nu dan ook op het tweede seizoen van Sweet Magnolias om het ultieme antwoord te krijgen. Naar verwachting kunnen we ergens begin 2022 aan de slag met nieuwe afleveringen van Sweet Magnolias.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?