Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias seizoen 4 besteld

Sweet Magnolias is vernieuwd voor een vierde seizoen op Netflix. Na de release van het derde seizoen op de streamingdienst was het een tijdje stil rondom de reeks. Even zag het er dan ook naar uit dat het einde verhaal was voor de drie hartsvriendinnen uit Serenity, maar dat blijkt niet zo te zijn. Netflix heeft groen licht gegeven voor een vierde seizoen van de reeks.

Geen grote cliffhanger

Het derde seizoen van Sweet Magnolias liet ons niet per se achter met een grote cliffhanger, toch waren er nog genoeg vragen over voor een vierde seizoen. Zo verbrak Helen de relatie met Ryan en is het de vraag of ze nu weer samenkomt met Erik. Daarnaast is het de vraag of Kathy en Bill nu echt weg blijven, of Ty en Annie toch dichter naar elkaar toe groeien, of Isaac zijn grote geheim kan delen met Noreen en of Peggy voor het burgemeesterschap gaat.

Sweet Magnolias seizoen 4 besteld

Vragen die beantwoord worden, want Netflix heeft nu een vierde seizoen besteld van de succesvolle romantische dramaserie. Voor het vierde seizoen keert Sheryl J. Anderson terug als showrunner. Zij wordt bijgestaan door Dan Paulson van Chesapeake Shores. Een releasedatum voor het nieuwe seizoen is nog niet bekend. Toch lijken we in elk geval te moeten wachten tot ergens eind 2024 tot de nieuwe afleveringen verschijnen.

➡ Niets missen van Sweet Magnolias? Volg deze Facebook groep!

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 4 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?