Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias theorie: Is dit de verrassende moeder van Isaac?

Dane Sue werd in de seizoensfinale van Sweet Magnolias geconfronteerd met een belangrijke vraag van Isaac. Terwijl ze op het punt stond om antwoord te geven op de vraag van Isaac, kreeg ze een zorgwekkend telefoontje van Maddie. Maar wat zal het antwoord van Dana Sue zijn? Inmiddels gaat een interessante theorie rond waaruit zou blijken dat Dana Sue niet de moeder is van Isaac.

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias debuteerde afgelopen week op Netflix. De serie nam ons mee in de verhalen van de beste vriendinnen Maddie Townsend, Dana Sue Sullivan en Helen Decatur. Ze maken van alles mee en hun levens verlopen niet altijd vlekkeloos, maar ze hebben gelukkig altijd elkaar nog. De seizoensfinale liet ons echter achter met een aantal grote vragen, waaronder een vraag met betrekking tot Isaac. Is Dana Sue écht zijn moeder of zit hij helemaal verkeerd?

Isaac geadopteerd

Isaac is op zoek naar zijn echte ouders, zo ontdekken we wanneer hij Erik confronteert met de vraag of hij zijn vader is. Daarnaast denkt Isaac inmiddels ook dat Dana Sue zijn moeder is. Zij heeft tenslotte een flink verleden achter de rug waarin het draaide om feesten en verkeerde keuzes maken.

Voor Isaac is het ondertussen echter een moeilijke zoektocht, want het enige wat hij weet is dat hij is geboren in Serenity. Als Isaac kennismaakt met Micah Harrison, een oude vriend van Dana Sue, dan is hij overtuigd van zijn afkomst: hij zou maar zo hun zoon kunnen zijn.

Wie is de moeder van Isaac?

In de seizoensfinale zien we hoe Isaac ervoor kiest om Dana Sue met zijn vraag te confronteren, maar voordat zij kan antwoorden krijgt ze een alarmerend belletje van Maddie. Momenteel gaat echter een theorie rond waaruit zou blijken dat Dana Sue niet de moeder is van Isaac. Het zou namelijk te makkelijk zijn om de vraag van Isaac nu al te beantwoorden.

Volgens de theorie is heel iemand anders zijn moeder. Het zou gaan om Peggy Martin, de verslaggever waar we niet veel van zien, maar die wel zo nu en dan voorbij komt in de reeks. Daarbij zou de vader Ryan Wingate kunnen zijn, gezien de wrok die Peggy koestert jegens Helen.

Of we ooit antwoord krijgen op de vraag van Isaac, is nog maar afwachten. Een tweede seizoen van Sweet Magnolias is namelijk nog niet besteld.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?