Laatste nieuws over Netflix

Sweet Magnolias vernieuwd voor tweede seizoen

De kogel is eindelijk door de kerk: Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Sweet Magnolias. Dat heeft TVLine op donderdagavond naar buiten gebracht. Fans mogen zich dan ook opmaken voor nieuwe afleveringen van de reeks.

Sweet Magnolias

Sweet Magnolias speelt zich af in het kleine plaatsje Serenity waar we Maddie Townsend leren kennen. Haar leven ligt totaal overhoop nadat haar man is vreemdgegaan met zijn assistente. Samen met haar twee beste vriendinnen Dana en Helen probeert ze de breuk te verwerken, maar dat blijkt een flinke opgave.

Sweet Magnolias is gebaseerd op de boekenreeks van Sheryl Woods, eerder ook al verantwoordelijk voor Cheseapeake Shores. In totaal verschenen elf boeken in de serie, waardoor Sweet Magnolias nog wel een tijdje door kan.

Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix

TVLine heeft nu naar buiten gebracht dat er een tweede seizoen komt en dat is maar goed ook. Het eerste seizoen liet ons tenslotte achter met een grote cliffhanger. Helaas is het nog niet bekend wanneer het tweede seizoen naar Netflix komt.

Lees ook: Deze 4 dingen wist je nog niet over Sweet Magnolias

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als het bekend is wanneer Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix verschijnt? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?