Laatste nieuws over Netflix

Taboo, van makers Peaky Blinders, komt in maart op Netflix

Op Peaky Blinders seizoen 6 is het nog even wachten, wel kan je op Netflix deze maand gaan kijken naar Taboo. Deze serie van dezelfde makers als Peaky Blinders heeft twee seizoenen en scoorde hoge ogen. Wat wel blijkt aan de IMDb-score van 8.4.

De Oorlog van 1812

Steven Knight diende bij Taboo net zoals bij Peaky Blinders als showrunner. In deze reeks is Tom Hardy de grote man als James Keziah Delaney. Daarnaast zijn er grote rollen voor David Hayman, Jonathan Pryce, Oona Chaplin, Richard Dixon, Lee Bill en Edward Hogg. Speelt Peaky Blinders zich af aan het begin van de twintigste eeuw, voor Taboo draaien de tijd nog eens honderd jaar terug. Avonturier James Keziah Delaney, gespeeld door Hardy, komt terug in Londen tijdens de Oorlog van 1812 tussen de Britten en de Amerikanen. Velen dachten dat James dood was, maar hij komt als een andere man terug uit Afrika.

Duister familiemysterie in Londen

Zijn missie is om het imperium dat zijn overleden vader heeft gehad weer op te bouwen. De scheepsbouw brengt hem echter vooral veel problemen, want in iedere hoek van Londen is wel een vijand te vinden. Een duister familiemysterie wordt langzaam ontrafeld in Taboo. De serie is vanaf 11 maart te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Taboo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?