Trailers

Tales of the City met topcast in juni op Netflix

Tales of the City verschijnt deze zomer op Netflix. De miniserie gebaseerd op de boeken van Armistead Maupin zal op 7 juni op de streamingdienst te zien zijn. In totaal zijn er tien afleveringen gemaakt over het verhaal in San Francisco. De trailer is nu ook verschenen.

Bekende cast

Tales of the City is doorspekt met bekende acteurs. Laura Linney speelt de hoofdrol, die we eerder al zagen in Ozark. De afgelopen periode zagen we Ellen Page en Charlie Barnett zal in The Umbrella Academy, You en Russian Doll. Het tweetal speelt ook in Tales of the City, net zoals onder meer Paul Gross en Olympia Dukakis.

Terug naar San Francisco

Mary Ann (Linney) keert in Tales of the City terug naar San Francisco en wordt herenigd met haar dochter Shawna (Page) en haar ex-man Brian (Gross). Twintig jaar eerder verliet ze de grote stad om carrière te gaan maken in Connecticut. Inmiddels zit ze in een midlifecrisis.

San Francisco moet haar weer de rust brengen en Mary Ann voelt zich al gauw weer verbonden met Anna Madrigal (Dukakis), haar verkozen familie en de nieuwe generatie jonge homoseksuele inwoners van 28 Barbary Lane. In aanloop naar het eerste seizoen is ook de trailer verschenen.

Bekijk de trailer van Tales of the City

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?