Laatste nieuws over Netflix

Tall Girl 2 in de maak; opnames gaan van start

De verrassende film Tall Girl krijgt een vervolg. De romantische komedie werd in de eerste maand liefst 41 miljoen keer bekeken, waarop – zo nu blijkt – er gelijk aan een vervolg is gewerkt. Tall Girl 2 komt dan ook naar Netflix.

Succes ondanks klein budget

Vanaf april zal er tot aan de zomer worden gedraaid, waarna we uit mogen gaan kijken naar het vervolg. Met Ava Michelle, Griff Gluck, Sabrina Carpenter en Paris Berelc in de cast werd de eerste film met een vrij klein budget gedraaid, om vervolgens zeer verrassend te scoren. In oktober 2019 verscheen de film en toen sprak Michelle al over een mogelijke sequel. Door het succes is deze er daadwerkelijk gekomen.

Jodi en de uitwisselingsstudent

De opnames zullen plaats vinden in New Orleans en de verwachting is dat Tall Girl 2 begin 2022 te zien zal zijn op Netflix. Het is nog niet bevestigd dat alle hoofdrolspelers zullen terugkeren, alleen van Ava Michelle is dat met zekerheid te zeggen. In de eerste film draaide het om Jodi (Michelle). Ze is bijna twee meter lang en heeft veel moeite met haar lengte. Zo heeft ze ook nog nooit een vriendje gehad. Maar wanneer er een lange uitwisselingsstudent op haar school verschijnt zal alles veranderen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?