Throwback Thursday film

TBT Filmtip: Killers

In alles lijkt Killers op een gebruikelijke romantische komedie waarvan Katherine Keigl en Ashton Kutcher er al heel wat op hun naam hebben staan… totdat Kutcher opeens met een geweer loopt te zwaaien.

Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door te spitten. Het aanbod staat bol van de klassiekers. Sommige heb je misschien al grijsgedraaid, andere moet je ondanks de bekende titel nog ontdekken. In beide gevallen zijn deze films de moeite van het bekijken. Daarom tippen we iedere donderdag de Throwback Thursday-film.

Lees ook: Beste 100 films op Netflix

Killers

Killers doet je lange tijd aan alles denken wat je verwacht van een romcom. Jen is een welgestelde jonge vrouw wiens relatie net uit is. Met haar ouders reist ze af naar het Franse Nice om de zinnen even te verzetten en daar ontmoet Jen (gespeeld door Heigl) Spencer Aimes (gespeeld door Kutcher). Pak de zoetsappige muziek er maar bij, want dit wordt natuurlijk al snel een onweerstaanbaar stelletje. Rozengeur en maneschijn, het volledige plaatje is compleet… tot er een addertje onder het gras blijk te zijn.

Wat voor werk Spencer precies doet blijft in het midden hangen en een aantal jaar later komt de aap uit de mouw. Jen plant een tripje naar Nice om hun jubileum te vieren, alleen is Spencer niet zo enthousiast. En als ze hem thuis opeens midden in een gevecht aantreft gaat het snel. Het echte bestaan van Spencer wordt duidelijk en Jen heeft geen andere optie dan mee te gaan in de kolderieke strijd waar ze in terechtkomen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?