Laatste nieuws over Netflix Throwback Thursday film

TBT Filmtip: Lucky Number Slevin

Lucky Number Slevin Netflix
Nietsvermoedend stap je onder de douche uit met alleen een handdoek om je middel. Na eerst een bijzondere kennismaking met de buurvrouw wordt het vervolgens wel heel verwarrend. Twee gangsters komen je ophalen, waarbij er sprake lijkt van een persoonsverwisseling. Alsof dat nog niet voldoende is word je een paar uur later ook nog door de rivaliserende bende in je kraag gevat. Domme pech of is er meer aan de hand?.

Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door te spitten. Het aanbod staat bol van de klassiekers. Sommige heb je misschien al grijsgedraaid, andere moet je ondanks de bekende titel nog ontdekken. In beide gevallen zijn deze films de moeite van het bekijken. Daarom tippen we iedere donderdag de Throwback Thursday-film.

Lees ook: Beste 100 films op Netflix

Lucky Number Slevin

Het is het verhaal van Slevin, die naar New York reist nadat hij zijn baan en vriendin is kwijtgeraakt. Hij verblijft in het appartement van zijn vriend Nick Fisher, alleen is die nergens te bekennen. Blijkbaar weet niemand hoe Nick eruit ziet, want iedereen verwart Slevin met de echte bewoner van de flat.

Twee gangers pikken hem op voor een gesprek met The Boss. Nick blijkt schulden open te hebben staan en kan dit vereffenen door een moord te beramen op de zoon van The Rabbi. The Boss en The Rabbi zijn twee topcriminelen, die alleen al twintig jaar allebei zitten opgesloten in hun eigen toren. Bang om door de ander te worden vermoord. Nog dezelfde dag staat Slevin ook oog in oog met The Rabbi, want ook bij hem blijkt Nick schulden open te hebben staan. The Rabbi wil geld zien en snel.

Slevin moet dan ook snel aan de slag, wordt ook nog eens verliefd op de buurvrouw en ondertussen loopt er opvallende man door alles heen. Ene Smith, beter bekend als Mr. Goodkat duikt op bij alle partijen. Zijn rol is groot, maar wat is zijn rol eigenlijk? En kijken we wel naar een echt verhaal of is er een dubbele laag? Het maakt Lucky Number Slevin een zeer sterke film.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?