Laatste nieuws over Netflix Throwback Thursday film

TBT Filmtip: The Love Punch

The Love Punch Netflix

Romantische komedie’s, veel Oscars slepen ze niet in de wacht. Daar zal echter niemand zich al te druk over maken, want het belangrijkste is toch dat je na het kijken van de film vooral met een goed gevoel van de bank stapt. Toch? En in dat aspect zijn de makers van The Love Punch prima geslaagd. Want met name de rol van Pierce Brosnan is hilarisch.

Throwback Thursday is een ideale dag om het rijke archief van Netflix door te spitten. Het aanbod staat bol van de klassiekers. Sommige heb je misschien al grijsgedraaid, andere moet je ondanks de bekende titel nog ontdekken. In beide gevallen zijn deze films de moeite van het bekijken. Daarom tippen we iedere donderdag de Throwback Thursday-film.

Lees ook: Beste 100 films op Netflix

The Love Punch

Bij Pierce Brosnan moeten wij toch nog altijd denken aan James Bond. Rond de eeuwwisseling speelde deze hunk vier keer de meest geliefde geheim agent van de wereld. Iedere vrouw lag in zijn armen en geen stunt was hem te moeilijk. Laten we het erop houden dat in The Love Punch de ouderdom heeft toegeslagen.

Brosnan speelt Richard, die gescheiden is van Kate (Emma Thompson) en vlak voor zijn pensioen staat. Nog maar een week te gaan, alleen dan gaat het mis. Zijn bedrijf is overgenomen door een louche zakenman en laat het bedrijf gelijk over de kop gaan. Zo gaat het pensioen van zowel Richard als Kate in rook op.

Een ketting van tien miljoen euro? Stelen!

Boos als ze zijn besloten ze de zakenman Kruger op te zoeken in Parijs, maar nog voor ze het weten zijn ze op straat geschopt. Er komt echter een prachtig plan op. Kruger gaat namelijk trouwen met Manon en als cadeau heeft hij haar een ketting cadeau gedaan van tien miljoen euro. Wat als ze die nou eens gaan stelen?

De hulptroepen dienen zich snel aan. Hun zoon blijkt een handige hacker en vrienden Jerry en Penelope komen vanuit Engeland invliegen om te assisteren. De acties worden vanaf dat moment hilarisch en Richard blijkt opeens allergisch voor katten, continu rugklachten en ook nog eens hoofdpijn. Gaat dit belachelijke plan ooit slagen en weten de telkens op elkaar fittende Richard en Kate elkaar ook weer te vinden?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?