Laatste nieuws over Netflix

Te gekke infographic over Orange is the New Black

Het kan je niet ontgaan zijn; Orange is the New Black seizoen 5 is gereleased door Netflix. Ruim een jaar is er naar uitgekeken en nu het zover is, is het wel erg leuk om wat meer te weten te komen over de gebeurtenissen in Litchfield. Stylight heeft het allemaal in een toffe infographic gegoten.

Chaos everywhere

Dat het er in Litchfield ruig aan toe kan gaan weten we inmiddels. Maar via de infographic komen we te weten op welke locaties van de gevangenis wat gebeurde en welk personage hier het meest bij betrokken was. Gevechten, seksscènes, zoenpartijen en overtredingen werden door Stylight bijgehouden.

Normaal gesproken hoort de slaapzaal de plek te zijn om bij te komen, om uit re rusten. In Litchfield kun je de slaapzaal echter beter mijden. Hier gebeurt altijd wel wat, lijkt het. Ook de tuin en de kantine zijn plekken waar het nooit rustig is en zelfs de kapel is geregeld gebruikt om dingen te doen die eigenlijk niet volgens de regels van Litchfield zijn. Bekijk hier onder alle cijfers, die zijn samengesteld door Stylight, in de infographic.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?