Laatste nieuws over Netflix

Te verwachten films en series in juli op Netflix

We hebben weer een lijstje van Netflix ontvangen met daarop de films en series die we in de eerste week van juli online mogen verwachten. Ten minste vier nieuwe titels mogen we verwachten als de maand juli aftrapt, op 1 juli dus. We weten uit ervaring dat Netflix de maand met een knal begint, dus wellicht zijn de vier gegeven titels slechts een fractie wat daadwerkelijk komen gaat.

We kunnen in ieder geval alvast melden dat op 1 juli het vierde seizoen van Drop Dead Diva online staat op Netflix. Er staan nu al enige tijd drie seizoenen beschikbaar, maar vanaf volgende week dinsdag is ook seizoen 4 te zien. Drop Dead Diva seizoen 4 zal dertien afleveringen tellen.

Naast deze serie begroeten we ook nog drie andere titels. De Britse minserie The Politician’s Husband is daar één van. De drie afleveringen tellende serie werd in 2013 uitgezonden op de BBC.

Ook nieuw per 1 juli 2014 is Halo 4: Forward Unto Dawn. Deze science-fiction film wordt op IMDb beoordeeld met het cijfer 7,2. We weten nu ook al zeker dat Filthy Gorgeous: The Bob Guccione Story op 1 juli zal worden toegevoegd. Dit is een documentaire die door de IMDb’ers beoordeeld wordt met een 6,8.

We weten niet zeker wat er in de dagen na 1 juli zal worden toegevoegd door Netflix, maar op 4 juli zal er een geheel nieuwe serie te zien zijn. Op onze pagina Te verschijnen series op Netflix voorspelden we al dat Knights of Sidonia: Knights of Sidonia in de zomer van 2014 zijn opwachting zou maken en dat blijkt ook te kloppen. Deze Japanse anime serie zal twaalf afleveringen tellen.

Op 6 juli verschijnt er ook weer een Nederlandse titel op Netflix. De Verbouwing is een thriller, geregisseerd door Will Koopman en is een verfilming van het boek van Saskia Noort. Het boek bereikte de nummer 1 positie (10 weken) in de Bestseller top 60 en stond liefst 86 weken in die lijst. In de film spelen Tjitske Reininga, Peter Blok, Mark Rietman en Gene Bervoets de hoofdrollen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie