Laatste nieuws over Netflix Trailers

Team Foxcatcher: de officiële trailer

Team Foxcatcher Netflix
Team Foxcatcher is een volgende documentaire van Netflix. Netflix Originals zijn er inmiddels in verschillende soorten en maten. Het begon met het produceren van eigen series, zoals House of Cards. Later werden er ook exclusieve documentaires voor Netflix gemaakt en inmiddels zijn er ook films in opdracht van Netflix gemaakt, zoals Beasts of no Nation. De documentaire Team Foxcatcher is vanaf 29 april exclusief op Netflix te zien.

Het kan zijn dat je bij Team Foxcatcher niet meteen een idee hebt waarover de documentaire gaat. Team Foxcatcher werd in de jaren negentig opgericht door John E. Du Pont. Een steenrijke man uit Pennsylvania. Hij was erfgenaam van het familievermogen van Du Pont en gek van worstelen. Zelf was hij geen uitblinker in de sport, maar het spelletje fascineerde hem. Met al zijn geld besloot hij daarom Mark Schultz uit te nodigen om op zijn landgoed te komen trainen voor de Olympische Spelen. Mark was een begenadigde worstelaar, maar zijn broer David was nog beter. En dat zat Mark dwars. Hij besloot daarom op het aanbod van John E. Du Pont in te gaan, om zich verder te kunnen ontwikkelen. Het begon als een kans, maar eindigde in een drama. Op de farm van Du Pont werd David Schultz vermoord, door John E. Dupont.

Team Foxcatcher heeft wat weg van Making a Murderer

In de documentaire Team Foxcatcher van Netflix wordt teruggeblikt op de moord van David. Wat heeft er allemaal plaatsgevonden op de Foxcatcher farm? Aan de hand van nog nooit eerder vertoonde beelden wordt het verhaal verteld. De manier waarop het verhaal verteld wordt heeft wat weg van Making a Murderer, de documentaire waar Netflix begin 2016 veel succes mee had. Die documentaire liet veel stof opwaaien. Heeft Netflix met Team Foxcatcher wederom zo’n hit in handen? Vanaf 29 april kun je het zelf beoordelen, dan verschijnt Team Foxcatcher exclusief op Netflix. Tot dat moment moeten we het even doen met onderstaande trailer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?