Laatste nieuws over Netflix

Maak kennis met de nieuwe POTUS

Netflix en House of Cards hebben een nieuwe teaser gelanceerd, waardoor we weer een iets beter beeld van het zesde seizoen krijgen. De trailer draait volledig om Claire Underwood, want zij heeft het nu voor het zeggen als nieuwe president van de Verenigde Staten.

Frank Underwood

Onlangs werd al bekend wat het lot van Frank Underwood in House of Cards is. De voormalig president van de Verenigde Staten werd vijf seizoenen gespeeld door Kevin Spacey, maar vanwege beschuldigingen aan zijn adres werd hij ontslagen. De makers van House of Cards moesten dus een manier vinden om afscheid van Underwood te nemen en vonden er één.

In House of Cards seizoen 6 staat Claire Underwood dus niet meer naast haar man en dat diende zich in het vijfde seizoen eigenlijk ook al aan, al was toen nog niet bekend wat er met de carrière van Spacey zou gebeuren. De schrijvers van House of Cards hadden dus al plannen met Claire Underwood, alleen zijn die plannen mogelijk in een stroomversnelling terecht gekomen door de ontwikkelingen.

Nieuwe president

Claire Underwood is vanaf House of Cards seizoen 6 de nieuwe president van Amerika en hoe haar dat vergaat zal vanaf 2 november te zien zijn als alle nieuwe afleveringen online verschijnen. De nieuwe teaser die Netflix heeft vrijgegeven laat echter alvast zien dat het zonder Frank Underwood bepaald niet makkelijker is. Het verleden van Frank achtervolgt haar en daar wil ze mee afrekenen. “Wat Francis jullie de afgelopen vijf jaar heeft verteld… Geloof er geen woord van.”

Of die woorden voor voldoende rust zorgen binnen het Witte Huis is nog maar de vraag, want verderop in de teaser zien we ook dat de auto waarin Claire Underwood wordt vervoerd onder schot wordt genomen. House of Cards seizoen 6 is het slotstuk van de gewaardeerde serie, hoe eindigt het?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?