Laatste nieuws over Netflix

Teen Wolf keert terug voor speciale reünie film

Teen Wolf is toch nog niet gedaan! Na zes seizoenen kwam er een einde aan deze MTV-serie, waarvan honderd afleveringen zijn verschenen. Het verhaal rondom de jonge weerwolf Scott McCall krijgt namelijk een film. Het is een reünie van de oude cast.

Van MTV naar Paramount+

Wel is het de vraag of we op Netflix de slotsom gaan zien van Teen Wolf. Met MTV had de streamingdienst een deal om alle seizoenen te mogen streamen, die nog altijd in Nederland te bekijken zijn. Het is nu echter Paramount+ die een afspraak heeft gemaakt met MTV om een speciale film te gaan maken. Vooralsnog is Paramount+ niet in Nederland beschikbaar.

Teen Wolf The Movie

In Teen Wolf The Movie keren we terug naar Beacon Hills, waar de volle maan aan de hemel staat en een beangstigende opponent zich komt melden. Scott McCall is allang geen tiener meer, toch moet hij nieuwe bonden smeden en gewaardeerde vrienden opnieuw bij elkaar brengen.

Cast keert terug

Een groot deel van de bestaande cast zal terugkeren, zo zijn de volgende personages al bevestigd: Scott McCall, Lydia Martin, Malia Tate, Allison Agent, Coach Bobby Finstock, Sheriff Noah Stillinski, Chris Argent, dr. Alan Deaton, Jackson Whittemore, Deputy Jordan Parrish, Melissa McCall en Liam Dunbar. Wanneer de film zal verschijnen is voorlopig nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?