Laatste nieuws over Netflix

Teenage Bounty Hunters volgende slachtoffer: Gecanceld

Teenage Bounty Hunters komt tot een abrupt einde. De serie werd nog geen twee maanden geleden gelanceerd op Netflix en leek een aanzet te zijn voor flink wat seizoenen. Door alle huidige perikelen liep het anders, want Teenage Bounty Hunters is gecanceld. Vannacht werd GLOW al gecanceld, nadat de serie eerder was verlengd.

Twee tieners worden bountyhunters

De serie Teenage Bounty Hunters draait om de zestienjarige tweeling Sterling en Blair Wesley. Ze gaan een team vormen met Bowser Jenkins en jagen op criminelen. Het levert een over de top avontuur op, waarbij de tweeling probeert om te studeren en ondertussen heel wat actie meemaakt.

Cijfers waren wel in orde

De serie werd overwegend positief ontvangen, wat ook terug te zien is aan het IMDb-cijfer van 7,7. Toch komt er nu geen vervolg voor de serie bedacht door Kathleen Jordan. Door de problemen rondom het coronavirus worden momenteel veel producties gestopt, die anders een goede kans hadden gemaakt om verlengd te worden. Dit is dus nu ook Teenage Bounty Hunters overkomen. De afgelopen weken was het al raak met onder meer GLOW en The Society, die zelfs een nieuw aangekondigd seizoen alsnog gecanceld zagen worden. En ook White Lines en I Am Not Okay With This gaan niet verder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?