Laatste nieuws over Netflix

Tempo ligt hoor: Derde serie in 2023 gecanceld

Het gaat snel aan het begin van dit kalenderjaar. De derde serie is namelijk alweer gecanceld, al komt het stoppen van The Chair niet als een verrassing. De serie leek namelijk al te zijn gesneuveld en nu is er de officiële bevestiging dat Sandra Oh niet terugkeert in het haar rol.

Sandra Oh

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat The Chair op Netflix verscheen. Een klein jaar geleden gaf Oh al aan dat ze dacht dat het klaar was. “Niemand heeft me gebeld, dus ik denk dat dat niet gebeurt. Ik zou het geweldig hebben gevonden, omdat ik denk dat er nog veel meer materiaal en thematiek is om te verkennen. Zeker omdat het publiek nu al kennis heeft gemaakt met de personages”, liet ze weten in een podcast van Variety.

Faculteit Engels

In The Chair speelt Sandra Oh de hoofdrol van Ji-Yoon Kim. Als eerste vrouwelijke hoofd van kleur aan een vooraanstaande universiteit probeert ze te voldoen aan de torenhoge eisen en verwachtingen van de falende faculteit Engels. Op TCA in januari 2023 kwam Amanda Peet met de officiële bevestiging dat The Chair is gecanceld. “Helaas zijn we niet verlengd.”

Deze series zijn gecanceld door Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?