Vooruitblik

Terug- en vooruitblik op Better Call Saul

Better Call Saul keert deze week terug op Netflix met seizoen 3. In dit derde seizoen zien we een bekend gezicht uit Breaking Bad terug. Vanaf dinsdag 11 april wordt er wekelijks een nieuwe aflevering van Better Call Saul toegevoegd. Waar waren we gebleven en wat gaat er gebeuren?

Recap

Het tweede seizoen van Better Call Saul eindigde op het moment dat Jimmy en Kim een eigen kantoor geopend hebben, terwijl er een felle strijd gevoerd wordt met broer Chuck. Ondertussen heeft Mike heel andere zorgen aan zijn hoofd. Hij heeft Hector Salamanca leren kennen. Hieronder kun je de recap van seizoen 2 bekijken.

Preview

In Better Call Saul seizoen 3 zullen we in ieder geval de entree van Gus Fring zien, bekend van Breaking Bad. In welke aflevering hij opduikt is echter nog niet bekend. De problemen voor Jimmy en Mike zullen in seizoen 3 zeker niet afnemen. Jimmy komt in de knoei, na de bekentenis die hij heeft gedaan tegenover zijn broer Chuck. Ondertussen moet Mike zien af te rekenen met Salamanca en waarschijnlijk gaan we rondom die situatie Gus Fring zien. De eerste aflevering van Better Call Saul seizoen 3 gaat op dinsdag 11 april van start op Netflix. Bekijk hieronder de promo van Better Call Saul seizoen 3.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?