Laatste nieuws over Netflix

Terzi seizoen 3 komt in november; gelijk het slotstuk?

Het derde seizoen van Terzi is aangekondigd door Netflix. Het was al bekend dat er een derde reeks zou komen, maar niet dat het al zo snel werd gelanceerd. De verwachting is alleen wel dat het hierbij zal blijven.

2023 het jaar van de kleermaker

In Terzi, ook bekend onder de Engelse titel The Tailor, maken we kennis met Peyami. De serie debuteerde in mei en vervolgens werd in de zomer al het tweede seizoen gedeeld. Nu wacht dus het derde deel, dat staat gepland voor 3 november.

Groot geheim

Peyami is een beroemde kleermaker. Talent heeft hij te over en wanneer hij het succesvolle bedrijf van zijn opa overneemt ligt de wereld aan zijn voeten. Er is toch een maar… hij draagt namelijk een heel groot geheim met zich mee. En dat geldt ook voor de personages die we al snel leren kennen.

Dé bruiloft

Zo duikt Esvet op in het leven van Peyami en wil zij vooral vluchten voor de gewelddadige Dimitri waar ze een relatie mee heeft. In het eerste seizoen zagen we de aanloop naar een bruiloft waar alles om zou gaan draaien, in het tweede seizoen was de ‘heugelijke dag’ dan eindelijk zover. Maar het verhaal is nog lang niet klaar en de laatste minuten van het tweede seizoen van Terzi gaf voldoende munitie voor een vervolg. Hoe dat verloopt zien we in november.

Terzi seizoen 4 op Netflix?

De grote vraag is of er nog een Terzi seizoen 4 zal komen op Netflix. Op dit moment lijkt het daar niet op. De eerste seizoenen zijn namelijk in één keer achter elkaar opgenomen, waarmee een afgerond verhaal gepresenteerd lijkt te worden. Ruimte voor meer is er altijd als de cijfers zo overweldigend zijn en de makers een goed vervolg weten te presenteren aan Netflix. Of dat het geval is zal de toekomst moeten uitwijzen. Eerst kunnen we ons opmaken voor het derde seizoen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?