Laatste nieuws over Netflix

That ’90s Show verlengd voor extra lang tweede seizoen

De revival van That ’70s Show is een groot succes gebleken. De komedieserie is vervolgd als That ’90s Show, waarin de tijd twintig jaar vooruit gezegd. De oude bekenden kwamen langs en een nieuwe generatie bevolkt de kelder van Kitty en Red. Er is door Netflix nu een tweede seizoen aangekondigd.

Extra veel seizoenen

En dat is niet alles, want het tweede seizoen van That ’90s Show zal veel langer worden dan het eerste seizoen. Afgelopen maand verschenen er in de eerste reeks tien afleveringen. Voor het tweede seizoen heeft Netflix maar liefst zestien afleveringen besteld.

Oude bekenden en nieuwe gezichten

In That ’90s Show komt Leia de zomervakantie vieren bij Kitty en Red. Leia is de dochter van Eric en Donna, waarmee de nieuwe generatie zich komt melden. Al snel staan er nieuwe vrienden op de stoep, waaronder de zoon van Michael Kelso en Jackie Burkhart, oftewel Ashton Kutcher en Mila Kunis. Zij hebben allemaal gastrollen in het nieuwe seizoen, net zoals Bob, Fez en Leo.

Hello 1996!

In het eerste seizoen is het de zomer van 1995 en zijn we weer in Point Place Winsconsin. Aan het einde van het seizoen moet Leia haar vrienden achterlaten om weer naar Chicago te vertrekken. Ze belooft echter terug te keren in de zomer en dat gaat gebeuren. “Hello 1996!”, laat showrunner Gregg Mettler weten. De verwachting is dat de nieuwe afleveringen begin 2024 verwacht kunnen worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?