Laatste nieuws over Netflix

The 100 en Arrow liggen tot mei stil

Fans van The 100 en Arrow moeten een aantal weken wachten voor de nieuwe afleveringen verschijnen. De uitzendingen in de Verenigde Staten liggen namelijk enige weken stil door Pasen en daardoor ook op Netflix. Afgelopen week hebben we in dit artikel uitgelegd waarom series per week verschijnen en ook soms enige tijd stil liggen door de schema’s van de Amerikaanse televisiezenders. Op 1 mei keren beide series terug met een nieuwe aflevering. Designated Survivor heeft geen onderbreking en gaat in april gewoon wekelijks verder.

The 100 seizoen 4

Het vierde seizoen van The 100 is inmiddels acht afleveringen onderweg van de in totaal dertien gepland afleveringen. In de Verenigde Staten verschijnt aflevering 9 op 26 april op The CW. In het ritme dat we inmiddels gewend zijn zal deze aflevering vervolgens op de eerstvolgende maandag op Netflix verschijnen. De resterende vijf afleveringen komen achter elkaar, dus tot het einde van het seizoen is er geen onderbreking meer. Vanaf 29 mei wacht de lange zomerstop en kunnen we ons gaan opmaken voor het vijfde seizoen. Seizoen 5 van The 100 is namelijk gelukkig al aangekondigd.

Resterende schema The 100 seizoen 4

Aflevering Titel Uitzending in VS Toegevoegd op Netflix
9 DNR 26-apr 1-mei
10 Die All, Die Merrily 3-mei 8-mei
11 The Other Side 10-mei 15-mei
12 The Chosen 17-mei 22-mei
13 Praimfaya 24-mei 29-mei

Nog vier afleveringen Arrow seizoen 5

Het seizoen van Arrow nadert nog sneller het einde. Nog slechts vier afleveringen staan er gepland voor het vijfde seizoen, waarna we eveneens een zomerstop tegemoet gaan. Deze zal wel wat korter zijn dan die van The 100, simpelweg omdat het seizoen van Arrow veel langer is. Het zesde seizoen zal normaal gesproken in het najaar al van start gaan, ter vergelijking begon het vijfde seizoen van de actieserie op 17 oktober van het vorige kalenderjaar. Maar nu eerst in mei nog vier afleveringen van het huidige seizoen.

Resterende schema Arrow seizoen 5

Aflevering Titel Uitzending in VS Toegevoegd op Netflix
19 Dangerous Liasons 26-apr 1-mei
20 Underneath 3-mei 8-mei
21 Honor Thy Fathers 10-mei 15-mei
22 Missing 17-mei 22-mei

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?