Laatste nieuws over Netflix

The 100 krijgt prequel met eerste aflevering in slotseizoen

Mogelijk komt er dan toch echt een prequel van The 100. The CW heeft toestemming gegeven om een proefaflevering van een mogelijke spin-off te verwerken in het slotseizoen van de reeks. Nu al is bekend waar de prequel over zal gaan. Jason Rothenberg gaat opnieuw met het project aan de slag.

Prequel

Fans van The 100 wachten momenteel massaal op het zevende seizoen van The 100. Dat wordt echter ook direct het slotseizoen van de reeks. Maar door middel van een spin-off gaat de serie misschien toch nog verder. Of misschien kunnen we beter terug zeggen.

De prequel vindt namelijk 97 jaar voor de gebeurtenissen in de serie plaats. Het begint wanneer de wereld eindigt. Een nuclaire apocalypse zorgt tenslotte dat bijna de hele bevolking uitsterft en volgt een groep overlevenden op de grond terwijl zij leren om te overleven in een gevaarlijke wereld. Ze moeten vechten voor een nieuwe en betere plek.

The 100 spin-off

De eventuele komst van een spin-off komt niet helemaal uit de lucht vallen. Showrunner Rothenberg liet de laatste jaren al vaker vallen graag een spin-off te zien op de reeks. Alhoewel het idee lange tijd onduidelijk bleef, is ook dat nu bekend. Het worden de Grounders. In één van de afleveringen van het slotseizoen maken we alvast kennis met de prequel.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als The 100 seizoen 7 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?