Laatste nieuws over Netflix

The 100 krijgt prequel spin-off

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk weten we meer over een potentiële spin-off voor The 100. The CW heeft een pilotaflevering besteld van de reeks. Het is opnieuw Jason Rothenberg die met het verhaal aan de slag gaat en we weten al waar het verhaal over gaat.

Grounders

Rothenberg liet al vaker doorschemeren dat hij graag aan de slag zou gaan met een spin-off van The 100. Het liefst zou hij dan een spin-off maken over de Grounders. Juist voor dat idee is nu dan ook een pilotaflevering besteld. In de eventuele prequel-serie worden we meegenomen naar 97 jaar voor de gebeurtenissen. De nuclaire ramp staat op het punt van uitbreken en we volgen de overlevenden op de grond. Ze zullen moeten vechten voor een betere plek en er alles aan moeten doen om te overleven in een gevaarlijke wereld.

The 100 spin-off

Een naam voor de spin-off is er nog niet, maar we weten wel al dat de pilot-aflevering verwerkt wordt in het slotseizoen van de reeks. Daarna moet blijken of The CW een volledig seizoen besteld. Wanneer het slotseizoen van The 100 op Netflix verschijnt, is nog onduidelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?