Laatste nieuws over Netflix

The 100 seizoen 7 heeft een releasedatum op Netflix

The 100 gaat aan het slotstuk beginnen. De serie stopt na zeven seizoen en exact honderd afleveringen. The CW heeft ons lang in spanning gelaten voor duidelijk werd wanneer het seizoen zou beginnen. Nu is er eindelijk een datum bekendgemaakt: woensdag 20 mei. Daarop liet nu Netflix ook weten wanneer wij in Nederland aan de slag kunnen!

Een kleine week wachten

Netflix heeft de internationale streamingsrechten van The 100. De afgelopen seizoenen liepen telkens wekelijks mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Het aantal dagen dat er zat tussen de weergave in Amerika en de release in Nederland verschilde wel. Ook nu zullen de episodes weer wekelijks te volgen zijn en wel vanaf dinsdag 26 mei.

Het pad van Clarke en Bellamy

Het slotseizoen is langer dan de voorgaande seizoenen. Er verschijnen namelijk zestien afleveringen. Hierdoor komt het totaal exact uit op honderd episodes. In het slotseizoen zullen we gaan zien waar het pad Clarke, Bellamy en de anderen zal brengen. Ze begonnen het verhaal als tieners, inmiddels zijn ze veel verder in hun leven.

Prequel van The 100

Dit slotseizoen zal ook een aflevering bevatten dat gelijk de pilot is voor de prequel van The 100. Er zal namelijk een nieuwe serie gemaakt worden die een kleine honderd jaar voor het begin van de serie zich zal afspelen. Hierin worden de mensen gevolgd die achterbleven op aarde. De eerste details over deze serie zijn inmiddels bekend.

➡ 6 Brandende vragen voor The 100 seizoen 7

Trailer van The 100

De afgelopen week is ook de trailer van The 100 seizoen 7 verschenen. Deze kun je hier bekijken!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?