Laatste nieuws over Netflix

The 100 seizoen 7 heeft eindelijk een releasedatum

The 100 seizoen 7

The 100 gaat aan het slotstuk beginnen. De serie stopt na zeven seizoen en exact honderd afleveringen. The CW heeft ons lang in spanning gelaten voor duidelijk werd wanneer het seizoen zou beginnen. Nu is er eindelijk een datum bekendgemaakt: woensdag 20 mei.

Datum in Nederland nog afwachten

Deze datum is voor de uitzendingen in de Verenigde Staten op The CW zelf. Netflix heeft de internationale streamingsrechten van The 100. De afgelopen seizoenen liepen telkens wekelijks mee met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Het aantal dagen dat er zat tussen de weergave in Amerika en de release in Nederland verschilde wel. Daardoor kunnen we nog niet met zekerheid zeggen op welke dag op Netflix het zevende seizoen van The 100 gaat beginnen. Behalve dat het ergens eind mei zal zijn.

Het pad van Clarke en Bellamy

Het slotseizoen is langer dan de voorgaande seizoenen. Er verschijnen namelijk zestien afleveringen. Hierdoor komt het totaal exact uit op honderd episodes. In het slotseizoen zullen we gaan zien waar het pad Clarke, Bellamy en de anderen zal brengen. Ze begonnen het verhaal als tieners, inmiddels zijn ze veel verder in hun leven.

Prequel van The 100

Dit slotseizoen zal ook een aflevering bevatten dat gelijk de pilot is voor de prequel van The 100. Er zal namelijk een nieuwe serie gemaakt worden die een kleine honderd jaar voor het begin van de serie zich zal afspelen. Hierin worden de mensen gevolgd die achterbleven op aarde. De eerste details over deze serie zijn inmiddels bekend.

➡ 6 Brandende vragen voor The 100 seizoen 7

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The 100 seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!