Laatste nieuws over Netflix

The 100 vernieuwd voor zevende seizoen

The CW heeft een zevende seizoen besteld van The 100. De verhalen van onder meer Clarke en Bellamy zijn nog lang niet klaar. Terwijl we wachten op de eerste aflevering van seizoen 6 is bekend geworden dat The CW een zevende seizoen heeft besteld van de serie van Jason Rothenberg.

Nieuwe wereld

The 100 begon in 2014 met het verhaal dat honderd jeugdige bewoners van de Ark naar de aarde werden gestuurd om te kijken of de planeet weer bewoonbaar was. Al zo’n honderd jaar zaten ze in ruimtestations na een nucleaire oorlog alles had verwoest.

Inmiddels is het verhaal al veel verder en hebben we gezien hoe de aarde opnieuw verwoest is en hoe de overlevenden opnieuw naar de ruimte zijn gegaan om te overleven. In het zesde seizoen zal die nieuwe planeet worden ontdekt. Een plot voor het zevende seizoen is nog niet bekend.

The 100 vernieuwd voor zevende seizoen

The 100 is nu officieel vernieuwd voor het zevende seizoen. Seizoen 6 gaat op 30 april van start in de Verenigde Staten en daarna is het wachten wanneer we de nieuwste afleveringen op Netflix in Nederland mogen verwachten. Normaliter lopen de afleveringen bij Netflix door een samenwerking mee met de uitzendingen bij The CW. Het is nog afwachten of dat ook dit seizoen gebeurt.

Showrunner Rothenberg reageerde via Twitter op het goede nieuws. “Ik ben zo blij om aan te kondigen dat The 100 net vernieuwd is voor seizoen 7. Het feit dat seizoen 6 nog niet eens is verschenen, maakt dit een geweldige set van The CW. Iedereen die de show maakt voelt zich vereerd en is onder de indruk. Dank je. En vergeet niet 30 april te kijken”, aldus Rothenberg. Het zevende seizoen wordt in 2020 verwacht. Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The 100 seizoen 6 en 7 op Netflix verschijnen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?