Laatste nieuws over Netflix

The A List maakt in juni langverwachte rentree: Seizoen 2

Het tweede seizoen van The A List komt eindelijk naar Netflix. De oorspronkelijke BBC-serie is door de streamingdienst opgepakt voor een tweede seizoen. Drie jaar na de lancering is het dan nu eindelijk raak met een vervolg.

Van de BBC naar Netflix

In september 2019 werd The A List wereldwijd op Netflix geplaatst, maar voor het in het aanbod verscheen was het al op de BBC te zien. De Britse omroep lanceerde de reeks al in 2018, alleen in Groot-Brittannië maakte het nog weinig los. Dat was wel anders toen Netflix het verspreidde. De BBC stapte in december 2019 uit The A List en Netflix liet daarop wel een vervolg maken. Drie jaar na het eerste seizoen komt er nu dan ook een tweede.

Peregrine Island

Het tweede seizoen van The A List is te zien vanaf 25 juni en zal bestaan uit acht afleveringen. In The A List wordt door een groep jongeren een zomerkamp bezocht om een fraai eiland. Eén groot feest zou je denken, maar die vrolijkheid houdt niet lang aan. De droom van onder meer Mia wordt al snel een nachtmerrie wanneer Amber zich meldt op het kamp. Vanaf dat moment gebeuren er namelijk de meest vreemde dingen. In het tweede seizoen verstrengelen feiten en ficie zich terwijl Mia, Dev, Petal, Alex en anderen proberen zich te herenigen. En opnieuw te onderzoeken wat er daadwerkelijk is gebeurd op Peregrine Island.

Bekijk de trailer van The A List seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?