Laatste nieuws over Netflix

The Affair seizoen 2 verschijnt eind maart op Netflix

Goed nieuws voor de mensen die naar The Affair seizoen 1 hebben gekeken. The Affair seizoen 2 komt eind maart op Netflix. Dat heeft de streamingdienst op social media laten weten, nadat er hier vragen over waren gesteld.

Golden Globes

De serie The Affair draait om Noah Solloway (Dominic West) en Alison Bailey (Ruth Wilson). Noah is getrouwd en heeft kinderen, maar tijdens een vakantie in Long Island valt zijn oog op Alison en verandert alles. Het plot sloeg enorm aan bij de kijker en dat resulteerde onder andere in Twee Golden Globes.

The Affair seizoen 2 op Netflix

Sinds september 2016 staat The Affair op Netflix en seizoen 2 volgt nu ook al heel snel. Na iets meer dan een half jaar kan op Netflix ook naar The Affair seizoen 2 gekeken worden. Op social media maakte de streamingdienst bekend dat The Affair seizoen 2 vanaf 31 maart 2017 beschikbaar is. In dit tweede seizoen gaat The Affair verder de diepte in én maken nieuwe karakters hun intrede in de serie. Helen Solloway en Cole Lockhart verschijnen in The Affair seizoen 2.

Het tweede seizoen van The Affair bestaat in totaal uit twaalf afleveringen. Dat zijn er twee meer dan het eerste seizoen. Inmiddels is ook al het derde seizoen van The Affair uitgezonden in de Verenigde Staten. Wanneer dit seizoen op Netflix staat is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?