Verwijderalarm

The Big Bang Theory blijft toch op Netflix, vraagteken Prison Break

Eindelijk is er toch goed nieuws te melden vanuit het Verwijderalarm. Een handvol topseries stonden op de nominatie om te verdwijnen. Inmiddels lijkt de schade zich te beperken, want op het allerlaatste moment is The Big Bang Theory toch verlengd en mogelijk blijft het daar niet bij.

Rechten The Big Bang Theory verlengd

Op de slotdagen van december zouden er zes topseries gaan verdwijnen van het Netflix. Het ging om Gossip Girl, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Sons of Anarchy, Prison Break en The Fresh Prince of Bel-Air. In het Netflix-systeem is nu de melding verdwenen dat The Big Bang Theory zal vertrekken, waardoor het erop lijkt dat de rechten van TBBT op het allerlaatste moment zijn verlengd.

Prison Break blijft groot vraagteken

Prison Break is door Netflix via hun social media aangekondigd als één van de series die zou gaan verdwijnen. Er staat echter een vraagteken achter deze serie. In het systeem van Netflix is er namelijk niets te vinden dat de reeks per 31 december verdwijnt. Voorlopig staat er dan ook een vraagteken achter, maar lijkt het erop dat ook Prison Break nog langer te zien zal zijn op Netflix.

Friends gaat nergens heen

De afgelopen jaren zijn er al veel geruchten over een aanstaand vertrek van Friends. In de Verenigde Staten is de serie niet meer te zien op Netflix, maar in Nederland nog wel. Dat zal in 2021 nog altijd zo zijn, zo bevestigde Netflix woensdagmiddag via een post op social media.

Deze films en series gaan wél verdwijnen van Netflix op de slotdagen van december

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?