Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist in dubbele cijfers: Verlengd voor tiende seizoen

Er komt maar geen einde aan het succes van The Blacklist. De serie gaat namelijk nog minimaal een jaar door. NBC heeft een tiende seizoen van The Blacklist aangekondigd, het negende seizoen is momenteel onderweg in de Verenigde Staten.

Red Reddington gaat stug voort

Voor Red Reddington komt er nog altijd geen einde aan zijn avontuur. Spader, die Red speelt, bevestigde de verlenging dinsdagavond in The Tonight Show. Het negende seizoen is sinds oktober bezig in de Verenigde Staten en heeft een korte winterstop gehad. De serie is naar een nieuwe avond verhuisd en zal vanaf komende vrijdag de resterende afleveringen van het seizoen tonen.

Flinke wijzigingen doorgevoerd

Ondertussen wordt er dus gewerkt aan het tiende seizoen, waarmee de grote wijzigingen die zijn doorgevoerd na het achtste seizoen worden beloond door NBC. Zo kwam er een nieuwe showrunner en verdween één van de hoofdrolspelers. Hoe dit verloopt zal komende maand te zien zijn op Netflix, want het vorig jaar in de Verenigde Staten uitgezonden achtste seizoen wordt op 13 maart toegevoegd aan de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?