Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist krijgt nu al groen licht voor negende seizoen

De avonturen van Raymond Redding zijn nog lang niet voorbij. The Blacklist is in de Verenigde Staten pas net begonnen aan het achtste seizoen, er is nu al een negende seizoen besteld. In Nederland zijn we nog in afwachting op het zevende seizoen op Netflix.

Alweer een verlenging

Het achtste seizoen van The Blacklist is drie weken geleden begonnen in de Verenigde Staten. Daarbij is een belangrijk moment geweest, want voor het eerst is duidelijk geworden wie er op nummer 1 staat van de lijst van Reddington. De kijkcijfers op NBC zijn opnieuw uitstekend, waardoor de zender geen moment heeft getwijfeld om nu al groen licht te geven voor een negende seizoen.

Megadeal met Netflix

The Blacklist was één van de eerste grote series die de streamingdienst aankocht. Iedere aflevering koopt Netflix voor een slordige twee miljoen dollar. Inmiddels loopt dat bedrag dus fors op met negen seizoenen aan afleveringen. Er zijn nu al 155 afleveringen uitgezonden.

In afwachting op seizoen 7

Waar in Amerika het achtste seizoen dus is begonnen, zijn we in Nederland in afwachting op het zevende seizoen. Deze afleveringen worden in de aankomende maanden verwacht. Door de corona-crisis is het een uniek seizoen. Noodgedwongen zijn er namelijk drie afleveringen minder gemaakt én is de finale op een bijzondere wijze afgerond. De live-action scènes zullen worden afgewisseld met speciale geanimeerde scènes. Op deze manier kon er wel een volwaardige finale worden gemaakt.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?