Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist seizoen 6 heeft releasedatum voor Netflix te pakken

The Blacklist is deze maand nog terug op Netflix met een nieuw seizoen. Het zesde seizoen van de reeks is namelijk aangekondigd door de streamingdienst voor half januari. Red en Elizabeth zullen weer aan de slag moeten in 22 afleveringen.

Jaarlijks in januari

Inmiddels is het een aardige traditie geworden op Netflix. In Nederland liggen de eerste rechten van de thrillerserie bij RTL, waardoor het telkens iets langer wachten is voor de reeks te zien is op Netflix. Het zesde seizoen zal nu worden toegevoegd op 16 januari, bestaande uit 22 afleveringen. Afgelopen voorjaar zijn deze te zien geweest in de Verenigde Staten op televisie. Het zevende seizoen is momenteel onderweg op NBC.

Red en Elizabeth

In The Blacklist draait het om Raymond Reddington. Eén van de grootste en meest gezochte criminelen meldt zich op een dag zomaar bij de FBI. Hij wil namelijk helpen om andere topcriminelen op te pakken, maar dat wil hij maar met één iemand doen: Elizabeth Keen. Zij is pas net begonnen met haar werk en staat gelijk voor een hele grote klus. En de grote vraag is vooral: waarom wil Red juist met Elizabeth werken? En wat zit er achter zijn plannen? Het zesde seizoen is vanaf januari te zien op Netflix.

Bekijk ook: Leukste internationale crimeseries op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?