Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist seizoen 8 komt in maart naar Netflix

Het achtste seizoen van The Blacklist is aangekondigd door Netflix. De geprezen thrillerserie draait nu al jaren rondom Red en Liz, maar in dit seizoen zal er een dramatische wending volgen. Dit alles is vanaf maart te zien op de streamingdienst.

Bijzonder seizoen achter de rug

Met The Blacklist hebben we een uniek seizoen achter de rug. Want door de uitbraak van het coronavirus konden er minder afleveringen gemaakt worden, waaronder de finale. Wat volgde was een bijzondere episode waarin live-action scènes werden afgewisseld met speciale geanimeerde scènes. Dit was te zien op 14 maart 2021 en nu exact een jaar later is het raak voor seizoen 8.

Liz en Red bereiken een climax

Liz werkt samen met haar moeder om Red definitief ten val te brengen en ontketent daarmee een gevaarlijk eindspel tussen voormalige bondgenoten. En dat zal er ook nog eens in een grote verandering voor de serie resulteren. Dit alles is op Netflix te zien vanaf 13 maart.

Seizoen 9 onderweg

Ondertussen is in de Verenigde Staten het negende seizoen al onderweg. Deze zal over een jaar – of sneller- ook te zien zijn op Netflix. Of er ook een tiende seizoen gemaakt zal worden is op dit moment nog niet bekendgemaakt door NBC, de Amerikaanse zender die The Blacklist in bezit heeft.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?