Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist seizoensfinale ‘gered’ door animatie-oplossing

The Blacklist is de eerste serie die een zeer creatieve manier heeft gevonden om het lopende seizoen toch op een goede wijze af te ronden. Het zevende seizoen draait momenteel in de Verenigde Staten, maar door de corona-crisis konden niet alle afleveringen worden opgenomen.

Drie afleveringen minder

Zoals veel lopende series waren begin maart de opnames van de laatste afleveringen gaande. Zo was The Blacklist bezig met de negentiende aflevering van de in totaal geplande 22 episodes. Het seizoen zal dan ook verkort worden met drie afleveringen, maar er komt toch een waardige seizoensfinale dankzij een creatieve oplossing.

Half geanimeerd

De helft van de negentiende aflevering is al opgenomen. Deze live-action scènes zullen worden afgewisseld met speciale geanimeerde scènes. Hoe dit er exact uit zal gaan zien is nog de vraag. Behalve dat de scènes in de stijl van een graphic novel zullen zijn. De acteurs zoals James Spader (Red) en Megan Boone (Elizabeth) zullen vanuit huis hun dialogen inspreken. Door deze oplossing kan de negentiende aflevering worden afgerond én krijgt de seizoensfinale een passend einde.

Wachten op seizoen 7

Op Netflix zijn de eerste zes seizoenen van The Blacklist al te zien. Het zevende seizoen is dus momenteel onderweg in de Verenigde Staten, waardoor het voor ons wachten is tot de rechten naar Netflix gaan. De afgelopen seizoenen verschenen telkens in januari van het volgende jaar, dus die kans is ook nu erg groot. Het zal dan dus wachten zijn tot januari 2021. Goed nieuws is daarnaast dat The Blacklist al is verlengd met een achtste seizoen. Wil je ondertussen aan de slag met een soortgelijke serie? Denk dan ook eens aan het meer onbekende Guilt of The Crime.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?