Laatste nieuws over Netflix

The Blacklist verlengd met achtste seizoen

The Blacklist is door NBC nog maar eens verlengd. De zeer succesvolle crimeserie krijgt volgend jaar een achtste seizoen. Wereldwijd is de reeks te zien op Netflix.

Twee miljoen per aflevering

The Blacklist was één van de eerste grote series die de streamingdienst aankocht. Iedere aflevering koopt Netflix voor een slordige twee miljoen dollar. Inmiddels loopt dat bedrag dus fors op, want komend jaar zal het achtste seizoen beginnen. Momenteel draait het zevende seizoen op NBC en deze duurt nog tot het voorjaar. Op Netflix verscheen recent het zesde seizoen, begin 2021 wordt het zevende seizoen in Nederland verwacht.

Topcriminelen inrekenen

In 2013 debuteerde The Blacklist en het bleek direct een groot succes. Raymond Redding (gespeeld door James Spader) is één van de meest gezochte criminelen. Toch besluit hij op een dag zich zomaar over te geven aan de FBI. Hij wil praten, maar alleen met Elizabeth Keen. Waarom met deze net nieuw aangesloten medewerkster van de FBI? Wat is het verhaal tussen de twee en wat speelt er nog meer in het leven van Elizabeth? Ondertussen wil Red zo veel mogelijk andere topcriminelen achter de tralies zien te krijgen. Het is het begin van een wild avontuur.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als bekend is wanneer The Blacklist seizoen 7 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?