Laatste nieuws over Netflix

The Bold Type knalt in maart op Netflix binnen

De serie The Bold Type krijgt een vliegende start op Netflix. In maart zullen er namelijk meerdere seizoenen van deze komische dramareeks. Dit kalenderjaar wordt het vijfde en laatste seizoen verwacht, dus mogelijk kan straks in één keer de hele reeks gekeken worden.

Jane, Kat en Sutton

In The Bold Type draait het om drie vriendinnen: Jane, Kat en Sutton. Ze werken ook nog eens samen op de redactie van een magazine voor vrouwen: Scarlet. Dat loopt echter lang niet altijd op rolletjes, want de drie meiden lopen tegen problemen aan op hun werk die al snel ook te maken krijgen met hun privéleven. En geheime affaires zijn ook niet van de lucht. De serie is geïnspireerd op het leven van Cormopolitan’s Joanna Coles.

Veertig afleveringen

In 2017 debuteerde The Bold Type op Freeform en inmiddels zijn er vier seizoenen verschenen. Netflix heeft aangekondigd dat er op 1 maart meerdere seizoenen zullen worden gelanceerd. Of dit gelijk alle vier de reeksen à veertig afleveringen zijn is nog niet duidelijk. Wel is eind januari bekendgemaakt dat het aankomende vijfde seizoen ook gelijk de laatste in de reeks zal zijn. Dit seizoen zal later dit jaar in de Verenigde Staten beginnen. Of deze mee zal lopen op Netflix óf nadat het seizoen is afgerond op de streamingdienst verschijnt is momenteel nog ongewis.

Bekijk de trailer van The Bold Type

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?