Laatste nieuws over Netflix

Bedenkers van Fargo maken een nieuwe serie voor Netflix

The Ballad of Buster Scruggs wordt een nieuwe Netflix Original Serie, geschreven en geregisseerd door Joel en Ethan Coen. The Coen Brothers zijn verantwoordelijk voor de successen van onder andere The Big Lebowksi en Fargo. Uit laatstgenoemde film vloeide de gelijknamige serie voort, die in Nederland op Netflix is te zien.

Eerste serie

Behalve The Big Lebowski en Fargo hadden the Coen Brothers ook succes met bijvoorbeeld No Country for Old Men en True Grit. The Ballad of Buster Scruggs wordt de eerste serie die Joel en Ethan gaan maken. Deze serie zal dus alleen op Netflix te zien zijn.

The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs komt in 2018 op Netflix, is de verwachting nu. Het wordt een western-serie, bestaande uit zes verhalen over de denkbeeldige grens tussen het wilde westen en de beschaafde streken in het oosten. Iedere aflevering zal een ander onderwerp over het Westen aansnijden, met Buster als terugkerend personage. Buster zal gespeeld worden door Tim Blake Nelson. De Amerikaanse acteur speelde onder andere in Lincoln en The Incredible Hulk.

Als gemeld zal The Ballad of Buster Scruggs in 2018 het levenslicht en voor Netflix is het binnenhalen van The Coen Brothers een grote vis. “The Coens zijn visionaire regisseurs, meesterlijk in het vertellen van verhalen en kleurrijke taalkundigen”, vertelde Cindy Holland, vice president Original Content bij Netflix, vol trots na de bekendmaking. “We zijn verheugd dat Netflix hun thuis wordt om al hun talenten te tonen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?