Laatste nieuws over Netflix

The Crown komt met special als eerbetoon Queen Elizabeth

The Crown zal tijdens het laatste seizoen stilstaan bij het overlijden van Queen Elizabeth. De Britse koningin waar de serie om draait overleed afgelopen jaar. Eind dit kalenderjaar zal The Crown seizoen 6 worden gelanceerd en daarin zal een special zijn verwerkt.

Alle actrices verzameld

Het leven van Queen Elizabeth wordt belicht in The Crown. Door de seizoenen heen is er gekozen om in een nieuwe levensfase ook een nieuwe actrice vast te leggen in plaats van verouderingstechnieken te gebruiken. Zo is Queen Elizabeth vertolkt door Claire Foy, Olivia Olman en Imelda Staunton. Er wordt nu gewerkt aan een special waarin ze allemaal te zien zijn.

Jonge Elizabeth toegevoegd

The Sun brengt als eerste naar buiten dat behalve deze drie ook Viola Prettejohn de rol van Elizabeth op zich zal nemen, maar dan de zeer jonge. Voor haar aanstelling in 1953 toen ze nog een prinses was tijdens de Tweede Wereldoorlog. In welke vorm de special zal verschijnen is nog de vraag, maar wel duidelijk is dus dat The Crown uitgebreid stil zal staan bij het overlijden van het hoofdpersonage van de reeks.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?