Laatste nieuws over Netflix

The CW-collectie is bijna compleet op Netflix

Deze week zijn The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirl toegevoegd aan Netflix. Daarmee zijn bijna alle actuele series van The CW op de streamingdienst verschenen, waarmee de deal tussen Netflix en The CW nagenoeg voltooid is. Maar wat mogen we nog meer verwachten?

Deal maakt heel veel mogelijk

The CW heeft een ruim aanbod van drama-, actie- en komedieseries. Vorig jaar sloot Netflix een deal met deze partij, waardoor series op de streamingdienst tegelijk lopen met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Zo krijgen we momenteel al van Arrow, The Originals, The 100, Riverdale en Crazy Ex-Girlfriend iedere aflevering een paar dagen na de uitzending in de Verenigde Staten op Netflix toegevoegd. Van andere series staan meerdere seizoenen al online, namelijk Reign, The Flash, iZombie, Legends of Tomorrow, Supergirl en Jane the Virgin. Of deze series in de toekomst mee gaan lopen met de Verenigde Staten is nog niet bekend. Dit zal in het najaar blijken, want dan gaan bijna al deze series verder.

Wat kunnen we nog meer verwachten?

De enige actuele serie die nog ontbreekt is Supernatural. Netflix en The CW hebben nog niets officieel bekendgemaakt, maar de verwachting is dat deze series binnenkort ook op de streamingdienst verschijnen. Datzelfde kan gezegd worden over de nieuwe series die The CW in productie heeft. In oktober zullen Valor en Dynasty beginnen, voor 2018 zijn Black Lightning en Life Sentence aangekondigd. In het verleden heeft The CW nog veel meer series gemaakt. Een aantal daarvan staan al op Netflix, zoals Frequency, Gilmore Girls, Gossip Girls, Life Unexpected en The Vampire Diaries. Het is nog niet bekend of andere populaire titels zoals 7th Heaven, 90210, Nikita, One Tree Hill en Smalville ook in Nederland op Netflix gaan verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?